اخیرا خبرهایی مبنی بر استراتژی کاشت درخت منتشر گردید که جنگل ولز با کاشت درختان باید حفاظت گردد در ادامه نیز اتحادیه هشدار داده است که پروژه کاشت درخت نباید بر توانایی کشاورزان و تولید غذا اثر منفی بگذارد.
اتحادیه شعار “با هم رشد میکنیم” را منتشر ساخته تا به همگان بگوید اهداف جنگلداری و در عین حال تهیه و تولید غذا باید با هم مورد توجه قرار گیرند.
این گزارش درحالی منتشر شده است که کشاورزان انگلیسی در جهت دستیابی به اهداف جنگلداری در حال انجام پروژه درختکاری بودند.
در پروژه درختکاری که قرار بود تا سال ۲۰۴۰ ادامه داشته باشد اهداف بلند پروازانه ای همچون گسترش پوشش گیاهی برای سازگاری با تغییرات اقلیمی در بر داشت.
دولت ولز متعهد شده است تا سال ۲۰۴۰، چهل و سه هزار هکتار جنگل جدید ایجاد کند.
اما اتحادیه ان اف یو بیانیه جدیدی منتشر ساخت که تصمیمات مربوط به گسترش جنگل باید به درستی ارزیابی شود.
استراتژی جدیدی که اتحادیه منتشر کرده بیان می دارد که با ادغام کشاورزی و جنگلداری میتوان به درختان کمک کرد.
اتحادیه میگوید: هرگونه طرح آینده محوری باید به درستی تامین بودجه گردد و برای کشاورزان و عاملان کاملا اجرایی و ساده باشد و به ازای حفظ و کاشت درخت به آنها پاداش داده شود.
جان دیویس رئیس اتحادیه ان اف یو میگوید: کشاورزان در برابر کاشت درخت در زمین های کشاورزی مقاومت میکنند و تمایلی به اهدای زمین های کشاورزی خود برای کاشت درخت ندارند.
وی افزود: با وجود انگیزه های مناسب بسیاری از کشاورزان تمایل به کاشت درخت در جاهای دیگر دارند و نسبت به کاشت درخت در مزرعه خود ممانعت به عمل می آورند.
طرح کاشت درخت در مزرعه این امکان را به کشاورز میدهد تا در عین حال که تنوع زیستگاهی را به ارمغان می اورد بازده اقتصادی نیز داشته باشد.
علاوه بر این کاشت درخت در اطراف مزرعه به عنوان پناهگاه و سایه بان عمل کرده که اطراف مزرعه را میپوشاند و در انتها میتوان از چوب آنها بهره برد.
ترکیب توامان کشاورزی و درخت کاری فوائد زیادی در بر دارد که یکی از آنها ذخیره کربن در مزرعه است.
این طرح باعث توسعه مکانیستم های حفاظتی در جوامع روستایی و کشاورزی میشود.
ترجمه: نرگس اسدیان