پرش به محتوا

پروانه نظام صنفی کشاورزی به رسمیت شناخته شود

    پروانه نظام صنفی کشاورزی به رسمیت شناخته شود

    مدیر سازمان تعاون روستایی فارس خواستار به رسمیت شاخته شدن پروانه نظام صنفی کشاورزی به عنوان یک مدرک معتبر و قابل استناد شد.

    هدایت‌الله رحیمی در همایش تبیین رویکرد‌های بخش کشاورزی با محوریت جهش تولید، گفت: ۱۸۶شرکت تعاونی روستایی با رویکرد تجاری، بازاریابی و بازار رسانی و۱۶۲ شرکت تعاونی تولید که پیگیرمسائل و مشکلات فنی تولید بخش کشاورزی و در حوزه نوآوری وفعالیت‌های مربوط به کشت، داشت و برداشت فعالیت می‌کنند در کنار شرکت‌های تعاونی زنان روستایی، شرکت‌های کشاورزی به خدمات رسانی به جامعه روستایی، کشاورزان و دامداران در فارس مشغول به فعالیت هستند.

    او افزود: شبکه تعاون روستایی با دارا بودن ۴۳۱ انبارخرید محصولات کشاورزی و ۱۳۹ مرکز خرید در سطح استان و با تجهیزات دوربین مداربسته، آسفالت محوطه و دیوارکشی مراکز خرید و ۱۴۳ باسکول در پروسه خرید‌های تضمینی، توافقی و حمایتی فعالیت می‌کند.

    مدیر سازمان تعاون روستایی فارس گفت: انبار سرد شمال استان برای ذخیره سازی سیب زمینی در اختیار کشاورزان است و با ۸ مرکز فعال، بذر بوجاری و توزیع بذور مورد نیاز کشاورزان را تامین می‌کند.

    رحیمی بیان کرد: سازمان تعاون روستایی بدلیل اینکه نزدیک به یک دهه زیر لوای خصوصی سازی قرار داشت امکان جذب نیرو نداشت و هم اکنون با کمبود نیرو مواجه است و به همین دلیل با تغییر رویکرد استفاده از تکنولوژی نوین و سامانه‌های مجازی بر این مشکل فائق آمده است.

    او ادامه داد: در همین راستا سامانه مدیریت یکپارچه تعاونی‌های فارس با هدف هماهنگی بین گروه‌ها و تشکل‌ها و مشارکت ۱۰۰ درصدی اعضای تشکل‌ها در تصمیم گیری‌ها راه‌اندازی شده است.

    مدیر سازمان تعاون روستایی فارس بیان کرد: این سامانه در راستای اعتمادسازی و جلب اعتماد کشاورزان به شبکه تعاون روستایی و با هدف برگزاری مجامع عمومی تشکل‌های بخش کشاورزی به صورت الکترونیکی و افزایش مشارکت اعضاء درتصمیم گیری‌ها در فرآیند انتخاب مدیرعامل و هیات مدیره و انتخابات مجامع عمومی به بهره‌برداری رسید.

    رحیمی افزود:مشخصات شناسنامه‌ای و شماره تلفن۴۵۰ هزار نفر اعضاء شرکت‌های تحت پوشش در این سامانه وارد شده و از طریق این سامانه امکان برگزاری جلسات هم اندیشی و گفتگوی آنلاین فراهم شده است.

    او تصریح کرد: انتخاب مدیران عامل قوی و متخصص با همکاری سازمان نظام مهندسی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی می‌تواند عملکرد شبکه تعاون روستایی فارس را در خدمات رسانی به بخش کشاورزی قوت ببخشد.

    مدیرسازمان تعاون روستایی فارس همچنین به سامانه خرید و فروش محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: اطلاعات تمام محصولات خریداری شده توسط شبکه تعاون روستایی در این سامانه ثبت و قابل دسترسی خواهد بود.

    رحیمی افزود: شبکه تعاون روستایی در راستای خدمات رسانی به جامعه روستایی و کشاورزی توزیع آرد و سوخت روستایی و کود را به عهده دارد و بدلیل اختلاف قیمیت یارانه‌ای این محصولات با بازار آزاد در راستای کاهش درصد خطا توزیع این محصولات تحت نظارت همین سامانه‌ها انجام خواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *