(مناسب جهت ظهور رنگ قرمز در برخی از میوه ها و کمک به ساخت کلروفیل)
مشخصات کلی کلات منیزیم ۷%
افزایش دهنده سبزینگی و فعالیت فتوسنتزی، ممانعت از ریزش زود هنگام برگ ها، افزایش عمر موثر برگ، میوه و گل، برطرف کننده کلروز و زردی گیاه، تحریک تولید آنتوسیانین و رنگ پذیری در میوه های قرمز، افزایش عملکرد تولید و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی
منیزم در بین عناصر مورد نیاز گیاهان تنها عنصری است که مستقیما در ساختار کلروفیل است. کود منیزیم ۷ درصد میکرولایز به دلیل ساختار ویژه به سهولت از طریق برگ جذب می شود و علائم کمبود، شامل زردی بین رگبرگی، نوک سوختگی و ریزش برگ ها (این علائم ابتدا در برگ های پیر اتفاق میافتد)، را از بین می برد و باعث توسعه کلروفیل و فتوسنتز میشود که در نهایت موجب رشد سبزینه و برگ های گیاه می شود. در شرایطی که میزان نیتروژن و پتاسیم در گیاه بالا باشد گیاه دچار کمبود منیزیم می شود. گیاهان حساس به کمبود منیزیم شامل ذرت، صیفی جات، سیب و انگور است. کود منیزیم ۷ درصد میکرولایز در تشکیل هیدورکربن ها و مواد قندی نقش ویژه ای دارد. منیزیم میکرولایز در سنتز روغن مخصوصا در دانه های روغنی مانند سویا و کلزا و محصولات باغی نظیر زیتون نقش اساسی را بر عهده دارد. این کود در سنتز پروتئین در گیاه نیز نقش دارد. استفاده از کلات منیزیم ۷% میکرولایز در باغات مرکبات باعث افزایش عملکرد می شود. استفاده از این کود در محصولات زراعی نیز مانند گندم و گیاهان حساس باعث بالابردن کیفیت و کمیت این محصولات می شود.
کود کلات منیزیم ۷% میکرولایز به دلیل خاصیت کلاته و حلالیت بسیار بالا در آب، براحتی قابل استفاده در محلولپاشی و آبیاری است.
مقدار مصرف:
محلول پاشی: ۲ در هزار
همراه با آب آبیاری:
زراعت: ۴-۲ کیلوگرم در ۱ هکتار
باغات: ۵-۳ کیلوگرم در ۱ هکتار
در صورت نیاز تکرار مصرف بلامانع می باشد.
تجزیه ضمانت شده | ||
منیزیم کلاته | ۷ درصد | Mg |
سلام. وب سایت شما مطالب خوب و متنوعی داره. ممنونم
درود بر شما بابت پیگیری مطالب وبسایت میکرولایز. از شما تشکر میکنم.موفق باشید!
درود بر شما .
بابت پیگیری مطالب سایت و حسن نظر شما سپاسگزار هستیم.
پاینده باشید
Pingback: کود سولفات منیزیم چه کاربردی در کشاورزی دارد؟